PALVELUT

KAUNEUSHOITOLA

Hoitolamme tarjoaa monipuoliset kauneudenhoitoalan palvelut koko perheelle! Palvelemme laajalla ammattitaitoisella kahdeksan kosmetologin tiimillä.

Meiltä saat rentouttavat ja virkistävät kasvohoidot, Dermalogica, Ella Bache ja Exuviance kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, vartalohoidot, karvanpoistot, korvien rei’itykset sekä useita erilaisia hoitokokonaisuuksia. Voimme räätälöidä ryhmille oman ohjelman tai järjestää erikoistapahtumia esim. yritykselle, polttariporukalle, tms. Ryhmille teemme aina erillisen tarjouksen ryhmän tarpeen ja toiveiden mukaan.

Non-Stop kestoväripalvelu hoitaa ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilun nopeasti ja ilman ajanvarausta. Voit tulla kestoväreihin tai pikahoitoon silloin kun se sinulle parhaiten sopii, ilman aikavarausta.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan rentouttavista hoidoistamme, varaa aika hemmotteluun.

 PALVELUT

PARTURI-KAMPAAMO

Parturi-kampaamostamme saat hiustenleikkaukset, mallinmuutokset, värjäykset, raidoitukset, hää- ja juhlakampaukset sekä permanentit.

Parturi-kampaamo tiimiimme kuuluu alan rautaisia ammattilaisia. He hoitavat koko perheen hiuksille uudet ilmeet ja hiukset kuntoon asiakkaan haluamalla tavalla ja tyylillä. Haemme alan uudet ideat ja opit säännöllisesti yhteistyökumppaneidemme järjestämissä koulutustilaisuuksissa.

 PALVELUT

KOSMETIIKKAKAUPPA

Marielina on myös täyden palvelun kosmetiikkakauppa. Tuotevalikoimamme koostuu alan laadukkaista tuotteista niin kosmetiikka kuin parturi-kampaamo puolella. Meillä koko henkilökunta palvelee sinua kaikissa kauneudenhoitoon, hiustenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Ammattilaiset ovat joka päivä valmiina auttamaan sinua voimaan hyvin.

Kosmetiikkasarjoista valikoimassamme ovat Dermalogica, Ella Bache, Exuviance, Restylane, Lancôme, Biotherm ja Clarins.

Kampaamosarjoista valikoimassamme on Kerastase, L´oreal Professionel, Wella, Schwarzkopf, Sebastian, Goldwell ja Cutrin.

Halutessasi hyvää ja asiantuntevaa palvelua, opastamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa juuri Sinulle!

 PALVELUT

RESTYLANE

Sinä et voi matkustaa ajassa taaksepäin, mutta ihosi voi.

Restylane muistuttaa hyaluronihappogeeliä, jota luonnostaa esiintyy elimistössä. Restylane täyteainehoito palauttaa iän myötä menetetyn tilavuuden ihossa.