Lancôme Visionnaire Crescendo 30ml

81,00 

Tehokas, kaksivaiheinen kasvojen kuorinta yökäyttöön

Tuotetunnus (SKU): 3614271415189 Osastot: ,

Description

Uuden sukupolven kaksivaiheinen kuorinta, joka vaikuttaa iholla yön ajan. Vaikuttaa näkyvästi ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin: hentoihin juonteisiin ja ryppyihin, laajentuneisiin ihohuokosiin ja sameuteen. Ihosta tulee tasaisempi ja kauniin säteilevä. Kokeile tätä 28 päivän tehokuuria ja ihastu!

Kuorinnan vaihe 1: Käytetään ensimmäiset 14 yötä. Sisältää hedelmähappoja jotka kuorivat ihoa hellästi samalla tasoittaen ihon pintaa sekä kirkastaen ihoa.

Kuorinnan vaihe 2: Käytetään vaiheen 1 jälkeen 14 yötä. Sisältää salisyylihappoa sekä glykolihappoa jotka häivyttät juonteita sekä kirkastavat ihon väriä.
 

KÄYTTÖ
Käytetään 28 päivän kuurina. Käytä ensin vaiheen 1 tuotetta 14 yötä tai niin kauan kuin tuotetta riittää. Levitä 4 pumppausta tuotetta puhdistetuille kasvoille.  Siirry 14. päivän jälkeen vaiheeseen 2. Käytä tuotetta taas samalla tavalla 14 yötä, tai niin kauan kuin tuotetta riittää. Levitä yökuorinnan päälle mielellään ihollesi sopiva yövoide. Muista myös suojata ihosi hyvin auringolta kuurin aikana! Emme suosittele kuuria kesäaikana.

Lisätiedot

Paino 0.09 kg